RETRAITE

Tijdens onze retraites willen we jou even uit de omgeving halen. Even weg uit het heftige dagelijkse leven, even bekomen, loslaten en tot jezelf komen. We focussen op onszelf, onze eigen gevoelens, lichamelijke (on)gemakken, tevredenheid maar ook onze eigen frustraties. Het gaat om tijd nemen voor jezelf en voor jouw herstel. Even nee kunnen (mogen!) zeggen tegen alles buiten jou.

We organiseren onze retraites in relatief kleine groepjes zodat de onderlinge band kan sterken. De fundamenten van onze retraites zijn ‘respect’, ‘eerlijkheid’ en ‘vertrouwen’.

We zoeken een omgeving op waar we tot rust kunnen komen, warmte kunnen voelen en ruimte hebben om onszelf te leren kennen en accepteren.

 

ZOMER 2022

De eerste retraite zijn we op punt aan het zetten, maar deze gaat door van zondag 24/07 tot en met vrijdag 29/07. Samen zetten we stappen naar herstel in de natuur van de Ardennen. Hieronder kan je meer praktische informatie te weten komen.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Aanmelding

Als je wilt meegaan op de retraite, dan plannen we eerst een korte intake in. Dit om te kijken wat je nodig hebt, hoe we alles gaan aanpakken voor jou en om alle medische informatie te weten. Eerst krijg je een korte vragenlijst en dan plannen we een kort onlinegesprek in om elkaar te leren kennen.

Prijs

De prijs is voor het verblijf (5 dagen en nachten), het eten en de begeleiding van ons. We staan dag en nacht paraat om je te helpen waar nodig en overdag worden er therapeutische sessies georganiseerd.

Voor het verblijf betaal je 750€, wil je een kamer alleen? Dan wordt er een surplus van 50€ gevraagd.

Wat mag je verwachten?

Samen wordt er tijdens het intakegesprek gekeken om tijdens de retraite ook wat persoonlijke doelen te stellen en deze te kunnen behalen. Elke dag zijn er therapeutische sessies:

  • Kookmomenten

  • Groepstherapie

  • Creatieve therapie

  • Rustmomenten

Ongeveer 1 maand voor de retraite plannen we nog een gesprekje in met iedereen. Zo leer je elkaar al kennen en kunnen we samen voor herstel kiezen.

Is het iets voor mij?

Tijdens de retraite ga je jezelf beter leren kennen en wordt er intensief gewerkt aan je herstel. Dit in een ontspannen omgeving en met een kleine groep. Wil je eventjes uit je omgeving gaan, maar ook ergens veilig terecht komen? Wil je extra stappen zetten in je herstel? Wil je samen met anderen die willen herstellen stappen zetten?

Dan is deze retraite iets voor jou!

 
_DSC4025.JPG

SCHRIJF JE NU IN!

Bij inschrijving wordt er een voorschot van 100€ gevraagd. Het resterende bedrag wordt gefactureerd na de intake en het online gesprek.

Hieronder vindt u de annuleringsvoorwaarden.

Wil je een kamer alleen?

Bedankt voor de inzending!

 

Annuleringsvoorwaarden

Na inschrijving krijgt u een intakeformulier en ook een online gesprek met 1 van de begeleiders. Hier kan je nog extra vragen stellen en kijken we samen of je het zeker ziet zitten om mee te doen. Merk je na het gesprek dat je het niet meer ziet zitten? Dan kan je kosteloos annuleren (wij storten het voorschot dan terug). 

Is er sprake van overmacht of wil je om een andere reden annuleren? Dan kan je tot 1 maand voor de retraite (dus 24/06/2022) kosteloos annuleren. Wil je daarna nog annuleren, dan kan dit nog steeds. Vinden wij (of jij) iemand anders die wilt meegaan, dan vragen we een administratieve kost van 25€ om te betalen. Indien er geen vervanging mogelijk is, dan wordt er een annulatiekost van 50% aangerekend.