top of page

RETRAITES

Tijdens onze retraites willen we jou even uit de omgeving halen. Even weg uit het heftige dagelijkse leven, even bekomen, loslaten en tot jezelf komen. We focussen op onszelf, onze eigen gevoelens, lichamelijke (on)gemakken, tevredenheid maar ook onze eigen frustraties. Het gaat om tijd nemen voor jezelf en voor jouw herstel. Even nee kunnen (mogen!) zeggen tegen alles buiten jou.

We organiseren onze retraites in relatief kleine groepjes zodat de onderlinge band kan sterken. De fundamenten van onze retraites zijn ‘respect’, ‘eerlijkheid’ en ‘vertrouwen’.

We zoeken een omgeving op waar we tot rust kunnen komen, warmte kunnen voelen en ruimte hebben om onszelf te leren kennen en accepteren.

Image from iOS (1).jpg

PLANNING

ZOMER 2024

Van 27/07 tot 2/08

NOVEMBER WEEKEND

Van 7/11 tot 10/11

Binnenkort meer hierover

ERVARINGEN VAN VORIGE DEELNEMERS:

Ingaline

Verbinding, rust, hoop, angst, erkenning, aanvaarding en vooral samen stappen zetten in herstel. Zo zou ik de retraite beschrijven. Met heel wat enthousiasme, maar ook een bang hartje, vertrok ik naar de Ardennen. Ik kende Lotte, Ana Lía en vrijwilliger Lynn dus ik wist dat ik op goede begeleiding en ondersteuning kon rekenen.

bottom of page