top of page

RETRAITES

Tijdens onze retraites willen we jou even uit de omgeving halen. Even weg uit het heftige dagelijkse leven, even bekomen, loslaten en tot jezelf komen. We focussen op onszelf, onze eigen gevoelens, lichamelijke (on)gemakken, tevredenheid maar ook onze eigen frustraties. Het gaat om tijd nemen voor jezelf en voor jouw herstel. Even nee kunnen (mogen!) zeggen tegen alles buiten jou.

We organiseren onze retraites in relatief kleine groepjes zodat de onderlinge band kan sterken. De fundamenten van onze retraites zijn ‘respect’, ‘eerlijkheid’ en ‘vertrouwen’.

We zoeken een omgeving op waar we tot rust kunnen komen, warmte kunnen voelen en ruimte hebben om onszelf te leren kennen en accepteren.

Image from iOS (1).jpg

PLANNING

FEBRUARI 2024

Van 15/02 tem 18/02

ONLINE

Februari tem april

PASEN 2024

Van 30/03 tem 4/04

ZOMER 2024

Van 27/07 tem 1/08

ERVARINGEN VAN VORIGE DEELNEMERS:

Emma Scherrens

Voor de retraite had ik gezonde stress, ik kende Lotte al een beetje van de groepstherapie, wat met toch een geruststellend gevoel gaf. In mijn hoofd zat ik toch nog met heel wat vragen en twijfel. “Zou het wel iets voor mij zijn? Wat als het mij niet lukt? Gaat mijn structuur wegvallen? Is het te vergelijken met opnames?”

bottom of page