top of page
WhatsApp Image 2023-12-13 at 10.25.26.jpeg

CREA TIME

Creatieve tijdsbesteding

Vaak is het moeilijk om gedurende de dag dingen te vinden om te doen. Of willen we creatief bezig zijn, maar lukt het niet, want er zijn andere dingen die we volgens ons hoofd moeten doen. Daarom dat we crea time gaan organiseren.

Wie Lotte kent, weet misschien dat ze om 1 of andere reden een obsessie heeft met knutselen en echt 100 knutselmaterialen heeft liggen. En als je aan het herstellen bent van een eetstoornis, wil je experimenteren om te kijken wat je leuk vindt. Maar wil je ook soms afleiding. Daarom dat we om de 3 maand een creatieve namiddag gaan organiseren rond een bepaald thema. Denk aan epoxy, jessmonite, juwelen maken, kaarsen maken en meer. Samen gezellig samen zijn en eens niet aan die verdomde eetstoornis denken.

PRAKTISCH

We werken steeds rond een thema en ook wat we gaan doen. Dit kan je zien in de kalender wat er op de planning staat. We vragen 5€ inschrijvingsgeld en voorzien een drankje, muziek en een gezellige ruimte om te zitten. Ook extra uitleg waar nodig. Je kan zelf knutselmateriaal rond het thema meebrengen of materiaal van ons gebruiken. Voor het gebruik van het materiaal vragen we een kleine bijdrage die we samen overeenkomen (afhankelijk van wat je dus gebruikt).

Aankomende evenementen

 • Kaarsen maken
  Kaarsen maken
  za 16 mrt
  Open huis ESpoir
  16 mrt 2024 13:00 – 17:00
  Open huis ESpoir, Roeland Saverystraat 4, 8500 Kortrijk, België
  16 mrt 2024 13:00 – 17:00
  Open huis ESpoir, Roeland Saverystraat 4, 8500 Kortrijk, België
  Heb je altijd al zelf kaarsen willen maken, dit kunnen gewone kaarsen zijn of geurkaarsen. Dan is nu het moment gekomen om dit te doen. Wij zorgen voor vormen, wieken, wax, kleuren en geuren. Zodat je je eigen lichtpuntje kan maken.
bottom of page