top of page
1DX_6900.jpg

HOE KUNNEN WE JE HELPEN

Zowel hulp voor jou als je omgeving

_DSC4026.JPG

GROEPSTHERAPIE

We hebben verschillende trajecten om je op verschillende momenten van je herstel te ondersteunen en dit in groep. De bedoeling van de groepstherapie is dat je samen stappen zet en elkaar kan inspireren en motiveren. Je leert verschillende zaken en je leert hoe je je eigen stappen kan zetten.

De groepstherapie wordt zowel in Gent als Kortrijk georganiseerd en dit steeds in kleine groepjes. Naast de therapie is er ook een mogelijkheid om ook erna samen te eten. 

1-OP-1 BEGELEIDING

Ben je op zoek naar hulp, volledig op jouw maat? Dan kan je bij elk van ons langskomen en kijken we hoe we je kunnen verder helpen. Alles om je op een coachende manier naar herstel te leiden.

gezondheidspunt1522.jpg
Image from iOS.jpg

RETRAITE

Tijdens onze retraites willen we jou even uit de omgeving halen. Even weg uit het heftige dagelijkse leven, even bekomen, loslaten en tot jezelf komen. We focussen op onszelf, onze eigen gevoelens, lichamelijke (on)gemakken, tevredenheid maar ook onze eigen frustraties. Het gaat om tijd nemen voor jezelf en voor jouw herstel. Even nee kunnen (mogen!) zeggen tegen alles buiten jou.

We organiseren onze retraites in relatief kleine groepjes zodat de onderlinge band kan sterken. De fundamenten van onze retraites zijn ‘respect’, ‘eerlijkheid’ en ‘vertrouwen’.

OPEN HUIS

Coming soon

Dit is onze grootste droom, die we hopelijk snel kunnen realiseren. We dromen van een huis waar we kunnen helpen waar nodig, zoals mee aan tafel schuiven voor ondersteuning tijdens het eten. Een plaats om te praten indien nodig. Of een plaats waar je tijdelijk kan verblijven als je eventjes uit je omgeving weg moet zijn.

IMG_2012.jpg
bottom of page