top of page

Sinksen

Dit Pinksterweekend staat bij ons helemaal in het teken van geld inzamelen voor onze activiteiten. We hebben van alles gepland, van een betoverend ontbijt tot een gezellige afternoon tea, een marktje vol hebbedingetjes, grime voor de kleintjes, en nog veel meer! Dus kom zeker even langs, van zaterdag 18/05 tot maandag 20/05, elke dag van 8u tot 18u.
 

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan snel voor het ontbijt (je kunt het trouwens ook afhalen) of voor de afternoon tea.
 

Klinkt goed? We hopen je te zien!

Betoverend ontbijt

Stap binnen in een wereld van betovering tijdens het magische Sinksen weekend! Ben je klaar voor een sprookjesachtige ontbijtervaring? Laat jezelf verwennen met onze betoverende ontbijtmand, gevuld met lekkernijen die je hart doen zingen. Of kom gezellig bij ons langs en laat je meeslepen door de charme van ons open huis, waar de geur van versgebakken lekkernijen je zintuigen betovert.

Reserveren is zo eenvoudig als het uitspreken van een toverspreuk! Vul ons magische Google Formulier in en claim jouw ontbijtpakket of een plekje aan onze tafel. Laat alle zorgen achter je en dompel jezelf onder in de betoverende wereld van ESpoir tijdens dit onvergetelijke weekend vol magie!

Afternoon tea

Op Sinksen openen we onze deuren voor iedereen en trakteren we op een heerlijke afternoon tea! Verwacht een smakelijk buffet met zelfgemaakte taarten, scones, koekjes, sandwiches (ja, van die driehoekjes!), en nog veel meer lekkernijen. Of je nu binnen zit of in onze prachtige binnentuin, je zal gegarandeerd genieten. En het wordt nog beter: je steunt ook meteen een goed doel. Jouw bijdrage helpt ons open huis draaiende te houden, maakt retraites betaalbaar en stelt ons in staat om nieuwe evenementen te organiseren, zoals ons open weekend.

Wil je zeker zijn van een plekje voor onze afternoon tea? Reserveren is eenvoudig! Vul ons formulier in om je plekje te claimen en jezelf te verzekeren van een heerlijke middag vol lekkernijen en gezelligheid.

2 (1).png
bottom of page