top of page
Flyer - opendeurdag (21 x 14.8 cm).png

Leer ons kennen en kom in contact met anderen

In het weekend van 20 mei zetten we de deuren open en organiseren we een heus open weekend. Tijdens dit weekend kan je alles leren kennen over ons ESpoir, maar organiseren we ook verschillende activiteiten. Denk aan lezingen, een pop up winkeltje met al onze materialen en meer, panelgesprekken, getuigenissen, lotgenotengesprekken, ... Een gevuld weekend met allerlei leuke zaken.

De opbrengst van dit weekend gaat integraal naar de oprichting van het open huis en ook om extra hulp in te richten tegen betaalbare prijzen.

Hieronder vind je de planning voor het weekend. Daarnaast kan je je ook inschrijven als vrijwilliger en ons helpen om van dit open weekend een succes te maken.

Open weekend: Welkom

WAT STAAT ER OP DE PLANNING?

Naast de lezingen kan je ook steeds naar het pop up winkeltje, waar je materialen voor herstel vindt. In het winkeltje kan je ook enkele schilderijen vinden die te koop worden aangeboden. Ook is er buiten een gezellige en warme plek gecreëerd waar je kan praten met elkaar, meer te weten kan komen over ESpoir en gewoon een momentje om hoop te krijgen en tot rust te komen.
Alle opbrengsten van het open weekend gaan naar het organiseren van meer retraites, hulp en dergelijke, maar dit ook betaalbaar te houden. Ook is het ultieme doel om te zorgen voor een plek waar je terecht kan. Denk hierbij aan het oprichten van een open huis voor mensen met een eetstoornis.

Open weekend: Diensten

ZATERDAG 20/05

11u: Verwelkoming en update over open huis

13u: Experte psycholoog Shannen van praktijk Bloom

15u: Panelgesprek eetstoornissen en depressie

17u: Lotgenotengesprek

19u: Einde dag 1

Tussendoor is het ook mogelijk om een gesprek met ons of anderen te hebben. We zorgen voor een rustige setting waar je in contact kan komen met elkaar.

IK WIL HELPEN ALS VRIJWILLIGER

Wil je graag helpen, laat het hier weten en eventueel ook hoe.

Bedankt voor de inzending!

Open weekend: Feedback
bottom of page