top of page
image0_edited.jpg

ONLINE RETRAITE

In februari is het weer retraite-tijd, maar misschien kan je er niet bij zijn. Of wil je hem liever van thuis uit meevolgen. Daarom dat we onze retraite van februari ook in een digitaal-jasje hebben gestoken!

Bereid je voor op drie maanden werken aan je herstel en het deelnemen aan een community waar je steun kunt vinden. Dit alles gebeurt online, zodat je het direct thuis kunt toepassen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

WANNEER EN HOE?

Het betreft de online versie van onze retraite in februari, en daarom organiseren we deze ook vanaf 1 februari 2024. Na aanmelding ontvang je alle informatie voor het platform, waar je de sessies kunt volgen. Daarnaast sturen we je ook een pakketje per post. 

Wat versturen we nu via de post? Alles wat je nodig hebt om van de sessies een succes te maken, denk aan:

  • Werkboek

  • Emotiekaarten

  • Waardekaarten

  • En nog zoveel meer

Je krijgt 3 maanden toegang tot het platform en we zorgen ook voor een online community. Hierdoor kan je elkaar ook steunen in je weg naar herstel.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

We starten op 1 februari met een live moment. Hierbij leer je ons kennen, maar gaan we ook doelen opstellen voor het verloop van de retraite. Na 1 maand is er dan terug een live moment, waarbij we kijken hoe de online retraite voor je verloopt, of je doelen lukken en waar je extra hulp bij nodig hebt.

Vanaf 1 februari kan je op het platform en vind je een online versie van alle sessies. Dit is de uitleg van alles, maar ook dat je zelf dient na te denken en opdrachten krijgt. Op die manier heb je dus ook een therapeutische sessie zoals op retraite. 

Tijdens maand 1 is er wekelijks een moment om vragen te stellen en ondersteunen we je. Na 1 maand kan je verder aan de slag met de filmpjes en de community.

PRIJS

In de prijs zit alles, dit is:

  • Toegang tot het online platform voor 3 maand

  • 1 maand online opvolging bij vragen

  • 2 groepscoachings (begin en einde 1 maand)

  • Postpakket met alle materialen die je nodig hebt voor de retraite (ter waarde van 120€)

  • Online community om elkaar te steunen

Voor dit alles betaal je 399€ (incl. BTW).

IS HET IETS VOOR MIJ?

Het is een intensief programma dat is samengesteld om je te helpen in jouw weg naar herstel. Je kan de verschillende filmpjes ook herbekijken, want herhaling zorgt ervoor dat het blijft zitten.

Het programma bevat verschillende zaken en zorgt er voor dat je ook dat moment bezig bent met je herstel. Het is ook laagdrempelig, want je kan het thuis volgen en op je eigen tempo. 

Wil je gaan voor herstel en heb je hiervoor extra ondersteuning nodig? Schrijf je dan snel in!

Quotes - nieuwe.jpg

SCHRIJF JE NU IN!

Bij inschrijving wordt er gevraagd om het volledige bedrag reeds te betalen. Als je een factuur wilt of vragen hebt, stuur gerust via het contactformulier.

Bedankt voor de inzending!

Annuleringsvoorwaarden

Na inschrijving krijgt u een bevestiging en ook de inloggevens voor het online platform. Dit platform is beschikbaar vanaf 1 februari 2024, maar de gegevens ontvangt u eerder. Als u deze gegevens niet binnen een week na aanmelding hebt ontvangen, neem dan alstublieft contact met ons op. Soms belanden deze e-mails in de spamfolder, en dan zoeken we het samen uit.

Is er sprake van overmacht of een reden waarom u de retraite niet kunt volgen op het afgesproken moment? Dan kan er samen worden gekeken naar het verplaatsen van de retraite en het laten doorgaan van de online begeleiding op een ander moment.

Wilt u na inschrijving uw geld terug? Dan is er een mogelijkheid om uw inschrijving te annuleren, en dit tot 2 weken na inschrijving. U stuurt ons een e-mail met de melding dat u wilt annuleren, vermeldt uw rekeningnummer, en wij regelen alles. Kosteloos annuleren kan enkel tot 1 februari 2024. Als u annuleert nadat het postpakket reeds is verstuurd (dit is de week voor 1 februari 2024), dan kunt u dit terugsturen en krijgt u het volledige bedrag terug. Indien het postpakket niet wordt teruggestuurd, wordt de prijs van het postpakket aangerekend, en het resterende deel wordt teruggestort. De prijs van het postpakket is 120€.

Wilt u annuleren na 1 februari 2024? Aangezien alles online beschikbaar wordt op 1 februari, kan er dan niet meer worden geannuleerd met een teruggave van geld. Wel kunt u contact met ons opnemen, en dan kijken we samen naar een mogelijke oplossing.

bottom of page