top of page

MEI 2023

Een weekje vol rust en stappen in herstel

Image from iOS.jpg
Image from iOS (1).jpg
Image from iOS (4).jpg
Image from iOS (5).jpg
Image from iOS (6).jpg
Image from iOS (3).jpg
Mei 2023: Welkom

Omdat de retraite van Pasen snel volzet was, hebben we besloten dezelfde in mei te organiseren. Deze organiseren we extra, dus de exacte locatie kunnen we nog niet zeggen. We zoeken naar een plaats met rust, dus Ardennen, zee, ...

Bereid je voor op een week waar alles in het teken staat van herstel en hierin verder stappen zetten. We zitten in de Ardennen (of ergens anders) en komen hier tot rust & dit van zaterdagavond 13 mei tot vrijdagochtend 19 mei. Hieronder kan je meer praktische informatie te weten komen.

Mei 2023: Tekst

PRAKTISCHE INFORMATIE

AANMELDING

Als je wilt meegaan op de retraite, dan plannen we eerst een korte intake in. Dit om te kijken wat je nodig hebt, hoe we alles gaan aanpakken voor jou en om alle medische informatie te weten.

Eerst krijg je een korte vragenlijst en dan plannen we een kort onlinegesprek in om elkaar te leren kennen. Bij inschrijving krijg je onmiddellijk het formulier opgestuurd en de mogelijkheid om het online gesprek in te plannen.

PRIJS

De prijs is voor het verblijf (6 nachten), het eten en de begeleiding van ons. We staan dag en nacht paraat om je te helpen waar nodig en overdag worden er therapeutische sessies georganiseerd. In totaal worden er dagelijks 6 uur therapie ingepland. We zorgen voor ontspanningsmateriaal en nog veel meer.


Voor het verblijf betaal je 800€, wil je een kamer alleen? Dan wordt er een surplus van 100€ gevraagd.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Samen wordt er tijdens het intakegesprek gekeken om tijdens de retraite ook wat persoonlijke doelen te stellen en deze te kunnen behalen. Elke dag zijn er therapeutische sessies:

  • Educatie

  • Kookmomenten

  • Creatieve therapie

  • Sessies rond emoties en gedachten

  • Rustmomenten

  • Dagelijks een groepsgesprek

IS HET IETS VOOR MIJ?

Tijdens de retraite ga je jezelf beter leren kennen en wordt er intensief gewerkt aan je herstel. Dit in een ontspannen omgeving en met een kleine groep. Wil je eventjes uit je omgeving gaan, maar ook ergens veilig terecht komen? Wil je extra stappen zetten in je herstel? Wil je samen met anderen die willen herstellen stappen zetten?

Dan is deze retraite iets voor jou!

Mei 2023: Lijst
Image from iOS (5).jpg

SCHRIJF JE NU IN!

Bij inschrijving wordt er een voorschot van 100€ gevraagd. Het resterende bedrag wordt gefactureerd na de intake en het online gesprek.

Hieronder vindt u de annuleringsvoorwaarden.

Wil je een kamer alleen

Bedankt voor de inzending!

Mei 2023: Potentiële verkoop

Annuleringsvoorwaarden

Na inschrijving krijgt u een intakeformulier en ook een online gesprek met 1 van de begeleiders. Hier kan je nog extra vragen stellen en kijken we samen of je het zeker ziet zitten om mee te doen. Merken wij na het gesprek dat de retraite niets voor jou is? Dan storten we het voorschot uiteraard volledig terug. 

Is er sprake van overmacht of wil je om een andere reden annuleren? Dan kan je tot 1 maand voor de retraite (dus 13/04/2023) annuleren en dit met een administratieve kost van 25€.


Wil je daarna nog annuleren, dan kan dit nog steeds. Vinden wij (of jij) iemand anders die wilt meegaan, dan vragen we een administratieve kost van 100€ (dus het voorschot) om te betalen. Indien er geen vervanging mogelijk is of gevonden wordt, dan wordt er een annulatiekost van 50% aangerekend.

Mei 2023: Tekst
bottom of page